Instagram has returned invalid data.

Velkommen

Pinit

Dette er en blogg hvor psykisk helse er et gjennomgående tema. Jeg håper noe av det du leser her inne kan gi deg tips eller råd på veien videre til å få et bedre liv. Vi har alle utfordringer som er både positive og negative, slik er livet. Reisen til å få det bedre med seg selv er lang og utfordrende. Å få mer kontakt med seg selv er vanskelig og kanskje noe av det vanskeligste en gjør. Se på prosessen som verdifull og vær takknemlig for hvert eneste steg du tar.

Det er mange faktorer som spiller inn i det å føle seg i balanse, trygg på seg selv og det å kunne være i kontakt med hele seg. Jeg gir mine tips og råd som hjelper for meg, alt fra et ryddig og organisert hjem til åpenheten om mine utfordringer – som jeg også holder foredrag om.

Jeg er ingen lege eller fagperson innenfor dette feltet, men en person med erfaring og kunnskap om min egen psykiske helse. Jeg holder foredrag om psykisk helse, og har en podkast som heter Helt Mental. Kontakt meg dersom du skulle være interessert i mitt foredrag, eller vil være gjest i podkasten. Mer informasjon om dette finner du under kategorien, Media.

Kontakt meg for annonsering eller kommersielle innlegg. Hvis du ønsker å promotere nettopp din merkevare på min blogg, eller ønsker et strategisk samarbeid kan du kontakte meg på andreagjendem@me.com

Har du spørsmål utenom annonsering eller kommersielle innlegg, vennligst bruk kommentarfeltet her på bloggen. Ingen kommentarer blir publisert før de godkjennes av meg. Om du ikke ønsker å offentliggjøre henvendelsen, kan du skrive dette i kommentarfeltet.

Husk å ta vare på de rundt deg. Vi er alle forskjellige og har ulike behov. Det viktigste er å være snill med de du møter på din vei gjennom livets reise. Kunnskap ligger i oss alle, og vi kan alle lære av hverandre.

Pinitsignature

%d bloggere liker dette: