Jeg er blitt superfan av serumet til Wowbrow, som gir deg lengre og fyldigere vipper. I tillegg kan du bruke det samme serumet på brynene. Tidligere har jeg måttet kjøpe et for bryn, og et annet for vipper, og det ble dyrt i lengden. Det slipper jeg nå! Samtidig er prisen billigere enn mange andre serum på markedet, og resultatet er ikke noe dårligere.

Legg på serumet om kvelden før du legger deg, etter du har fjernet all sminke. Du kan også påføre både kveld og morgen for raskere resultat. For meg fungerte det fint å bare påføre på kvelden. Etter ca 1 uke begynte jeg å se forandringer, og nå er jeg frelst. Derfor deler jeg dette med dere, fordi det faktisk virker.

Her finner du Wowbrow

Prisen er 599.- noe jeg synes er en veldig fin pris, nettopp fordi man kan bruke det både på bryn og vipper. Jeg har brukt samme serumet i litt over 3 måneder, og gikk nettopp tom. Da har jeg hovedsakelig bare brukt det på vippene. Trodde ikke den skulle holde så lenge, men der tok jeg feil gitt 😉

Du finner Wowbrow på Frogner, Grünerløkka og Skjønnhetskompaniet i Ullevålsveien. Det er og å få tak i på wowbrow.no.

Legg gjerne igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.